گزارش برگزاری سمینار «فرایند تبدیل علم به ثروت» در دانشگاه فردوسی
سمینار «فرایند تبدیل علم به ثروت» باحضور دکتر سروش علیمردانی دبیر جشنواره ملی شیخ بهایی با همکاری دانشگاه فردوسی و پارک علم و فناوری خراسان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری خراسان این سمینار صبح چهارشنبه دهم دی ماه باحضور اساتید و کارشناسان علاقه مند به موضوعات کارآفرینی، دانشجویان و شرکت های دانش بنیان در آمفی تئاتر دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی برگزار شد.
در ابتدا دکتر پوررضا معاون پژوهشی دانشکده مهندسی گفت: در کشور ما درحوزه تولید محصولات جدید به شدت احساس خلاء می شود ولی ما پایین آمدن قیمت نفت را اتفاق مبارکی می دانیم زیرا خودکفایی و تولید علم به کالا را در پی دارد و سبب ایجاد اشتغال می شود.
دکتر اکبری مدیر کارآفرینی دانشگاه فردوسی نیز اظهار داشت: باید مجددا ساز علم و دانش را همنوا با دیگر بخش ها کوک کرد تا رسیدن به هارمونی پیشرفت حاصل شود. وی عنوان کرد: کارآفرینی دانشجو در مسیرتلاش، به تنهایی کافی نیست بلکه دوری از آفت ها نیز ضروری است.
دکتر اکبری توهم، تکبر، تک روی، ترس و یاس را آقت های پنج گانه در حوزه کارآفرینی برشمرد و افزود: خودبزرگ بینی و توقعات بالا همراه با توهم ما را از مسیر واقعیات باز داشته و آفت اخلاقی تکبر سبب توقف در مسیر می شود.
وی با بیان اینکه همه ما از کودکی، همکاری گروهی را کمتر تمرین کرده ایم گفت: کار تیمی لازمه ظهور و ثبوت یک ایده ناب است.
این مدیر کارآفرینی حمایت از جوانان را عامل مهمی در از بین رفتن ترس دانست و درخصوص یاس تاکید کرد: همه ما باید کلمه «چه فایده» را از ذهن بیرون کرده و به قدم بعدی بیاندیشیم.
در بخش دیگر این سمینار مهندس امینی معاون پارک علم و فناوری خراسان به ایراد سخن پرداخت و مراکز علمی و دانشگاهی را ظرفیت مناسبی برای ایجاد اقتصاد مقاومتی خواند.
این مقام مسئول افزایش ثروت در جامعه و تجاری سازی نتایج تحقیقات علمی را از مهمترین اهداف پارک علم و فناوری دانست و ضمن اشاره به قانون حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان و تجاری سازی نوآوری ها و اختراعات، شش مزیت عمده آن را معافیت از پرداخت مالیات، تامین هزینه و ارایه تسهیلات، امکان استقرار در پارکهای علم و فناوری و مراکز رشد، قابلیت سهام مراکز و موسسات پژوهشی، پوشش بیمه و امکان مناقصه در موضوعات مرتبط معرفی کرد.
مهندس امینی ضمن معرفی پارک علم و فناوری خراسان، همکاری با جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی، جشنواره کسب و کار شرق کشور و حضور در نمایشگاه ها را از افتخارات ملی این مجموعه برشمرد.
دکتر سروش علیمردانی دبیر جشنواره ملی شیخ بهایی جایگاه دانشگاه را در تبدیل دانش به ثروت در جهان تعریف شده دانست و ضمن اشاره به بیانات رهبری در مردادماه سال ۹۱ خاطرنشان کرد: تشویق نخبگان برای تشکیل شرکت های دانش بنیان، دغدغه بزرگ ترین مقام کشور است لذا ورود دانشجویان به این حوزه از جهت تولید اشتغال بسیار حائز اهمیت است.
وی همچنین شرایط ایده پردازی و نحوه زمینه سازی ورود دانشگاهیان را تشریح کرد و در پایان به سوالات دانشجویان حاضر پاسخ گفت.
لازم به ذکر است گواهینامه شرکت در سمینار «فرایند تولید علم به ثروت» از طرف پارک علم و فناوری خراسان به تمامی حضار اعطا شد.
نوشته گزارش برگزاری سمینار «فرایند تبدیل علم به ثروت» در دانشگاه فردوسی اولین بار در استارتاپیها پدیدار شد.
نظرات بسته شده است، اما بازتاب و پینگ باز است.