از سیر تا پیاز اینفلوئنسر مارکتینگ
از سیر تا پیاز اینفلوئنسر مارکتینگ
مطالعه مقاله هایی که در لیست زیر جمع آوری شده است، به شما کمک میکند تا اطلاعات کافی درباره اینفلوئنسر مارکتینگ کسب کنید:
-
۱۰مثال بیان شده برای نشان دادن قدرت اینفلوئنسر مارکتینگ ( بازاریابی تاثیر گذار)
کسب و کارها در سراسر جهان، از کمک نفوذگران برای بازاریابی B2B خوداستفاده می کنند. اینفلوئنسرمارکتینگ ( بازاریابی تاثیر گذار) B2B یک راه ارزان و کارآمد برای ایجاد کمپینهای موفق بازاریابی است که با استفاده از انواع کانال های بازاریابی بدون سرمایه گذاری در بسیاری از اوقات به آنها کمک می کند. اما سوال واقعی این است که…
-
چگونه می توان یک ROI بزرگ در طرح اینفلوئنسر مارکتینگ خود دریافت کرد؟
تحقیقات زیادی انجام شده است تا نشان دهد اینفلوئنسر مارکتینگ یکی از بهترین ROI های هر طرح بازاریابی است. براساس مطالعه انجام شده توسط SocialChorus، اینفلوئنسر مارکتینگ می تواند تا ۱۶ برابر رسانه های اختصاص داده شده یا رسانه هایی که بابت آنها هزینه پرداخت شده را جذب کند…
-
بازاریابان بنگاه به بنگاه راه زیادی را در اینفلوئنسر مارکتنیگ پشت سر گذاشته اند و راه حل اینجاست
با تحلیلی از برایان سولیس از آلتیمتر (Altimeter) و مشارکت های پژوهشی بین ترکر (Traackr) و بنگاه بازاریابی من، تاپ رنک مارکتینگ (TopRank Marketing)، از شرکت بازاریابان در شمال امریکا و اروپا در مورد نقش اینفلوئنسر ، شامل رتبه بندی سطح بلوغ اینفلوئنسر مارکتنیگ آنها خواسته شد…
-
تکامل بعدی اینفلوئنسر مارکتنیگ: ۴ نکته کلیدی، آنها چه میگویند؟
ما بازاریاب ها عاشق تعقیب اشیای براق هستیم. این بخش ثابتی برای آزمایش، بهینه سازی و بهبود است. هر تاکتیک جدید که امیدوارکننده میرسد توجه ما را جلب میکند. در طول این ارائه در هفته گذشته در “دنیای بازاریابی رسانه های اجتماعی”، لی آدن پیشنهاد کرد که ثابت کند چه مقدار اینفلوئنسر مارکتنیگ جلب توجه کننده است: به طور بالقوه میتواند برای هر دلار سرمایه گذاری شده ۹٫۶۰ دلار بازگشت داشته باشد…
-
بازاریابی و تبلیغات از طریق افراد مشهور شبکه های اجتماعی (اینفلوئنسرها)
امسال، حدود ۶۰درصد از شرکت ها و سازمان ها، بودجه مربوط به استراتژی بازاریابی و تبلیغات از طریق افراد معروف در شبکه های اجتماعی را افزایش دادند. خیلی از شرکت ها نیز برای نخستین بار است که از این استراتژی استفاده می کنند. حتی بعضی از سازمان ها، نیرو هایی را برای اداره این بخش از کسب و کار خود استخدام کرده اند…
-
بررسی کمپین تبلیغاتی پرومکس و استفاده از اینفلوئنسرها برای تبلیغات
در اسفندماه سال گذشته شرکت پرومکس کمپین تبلیغاتی پیوسته خود را با شعار «حرفه ای خستگی ناپذیر مثل مادرم» آغاز کرد. این کمپین برای قدردانی از مادران و به مناسبت روز مادر رونمایی شد. در تیزر تبلیغاتی پرومکس که در شبکه های آنلاین ویدئویی به نمایش گذاشته شده بود، لوگوی پرومکس به راحتی مشاهده می شد…
-
اجرای بد چالش اصلاح توسط اینفلوئنسرها، فیلیپس را به چالش کشید
یکی از مزایای کمپینهای آنلاین، میزان مشارکت مخاطب (Engagement) در آن کمپین است، مخصوصاً اینکه طراحی کمپین به صورت یک چالش باشد. اخیراً شاهد برگزاری کمپین دیجیتال چالش اصلاح از شرکت شکوفا الکتریک نماینده فیلیپس در ایران بودیم. کمپین فیلیپس با موضوع اصلاح در شرایط نامتعارف تعریف شده بود که مخاطبین عکس و فیلم های مرتبط را با هشتگ #چالش_اصلاح در اینستاگرام به اشتراک میگذاشتند…
-
آمازون، برنامهای برای استفاده از ظرفیت اینفلوئنسرهای شبکههای اجتماعی راهاندازی کرد
یکی از مهمترین سوالاتی که با مطالعه نقدها و نظرهای ثبت شده برای محصولات در فروشگاه اینترنتی به ذهن هر بینندهای میرسد این است که چرا باید به آنها اعتماد کرد؟ چگونه به حرف کسی که نمیشناسیم اعتماد کنیم؟ تنوع سلیقهها و نظرات متفاوت و در بسیاری مواقع متناقض کاربران مختلف در مورد یک محصول بسیار گیج کننده است…
روش های سنجش عملکرد اینفلوئنسرها در اینفلوئنسر مارکتینگ
اینفلوئنسر مارکتینگ در اینستاگرام، یکی از محبوبترین روشهای تبلیغاتی است که این روزها مورد استقبال شدید کسبوکارها و بازاریابان ایرانی قرار گرفته است. افزایش آگاهی از برند، افزایش تعداد بازدیدها، افزایش نرخ تبدیل و نصب اپلیکیشن، از جمله مزایای اینفلوئنسر مارکتینگ است. اما آیا راهی برای سنجش عملکرد اینفلوئنسرها وجود دارد؟ آیا هزینه پرداختشده به اینفلوئنسرها، به صرفه بوده؟ با وجود مزایای بسیار این روش تبلیغاتی، track کردن نصبهای حاصل از اینفلوئنسر مارکتینگ و ارزیابی عملکرد اینفلوئنسرها در اینستاگرام به سادگی ردیابی سایر کمپینهای تبلیغاتی نیست. اینفلوئنسرمارکتینگ، برندینگ است یا بازاریابی مستقیم؟ بازاریابان موبایلی با روشهای جذب کاربر از طریق کانالهایی مانند فیسبوک و گوگل به خوبی آشنا هستند. در این روشها، شما مبلغی را برای نصب اپلیکیشن هزینه میکنید و می توانید با ردیابی آن نصب، بررسی کنید که آن نصب برای کسب و کار شما چه مقدار درآمد به همراه داشته است. اختلافهایی جزئی بین تبلیغات و نصب اپلیکیشن وجود دارد. به همین دلیل، جذب کاربر از طریق این کانالها، جزء بازاریابی مستقیم یا direct response محسوب میشود. از سوی دیگر، اینفلوئنسر مارکتینگ بر اساس KPIهای تعریفشده میتواند جزء هر دو روش برند مارکتینگ و بازاریابی مستقیم باشد. حتی اگر اینفلوئنسر عملکرد خوبی در جذب کاربر نداشته باشد، باز هم مزایایی برای کسبوکار دارد. با بررسی معیارهای دیگر مانند کلیک و ایمپرشن (impression)های حاصل از اینفلوئنسر مارکتینگ، نتیجه میشود که تبلیغات صورت گرفته توسط اینفلوئنسرها برای برندها ارزش افزوده ایجاد میکند. با وجود اینکه روش اینفلوئنسر مارکتینگ تا به حال موفق بوده است، اما جنبه منفی آن، هزینهبر و گران بودن آن است. به همین دلیل است که بازاریابان باید این روش را به عنوان یک کانال مستقیم جذب کاربر (direct response) بررسی و ارزیابی کنند…
نظرات بسته شده است، اما بازتاب و پینگ باز است.