نقاط ضعف و قوت در راه اندازی کسب و کارهای خانگی
نقاط ضعف و قوت در راه اندازی کسب و کارهای خانگی
آیا به دنبال راهی برای راه اندازی کسب و کار خود هستید؟ در نظر دارید یک فروشگاه در خانه تان تأسیس کنید یا بیش تر تمایل دارید در یک فضای تجاری کار کنید؟!
کسب و کار خانگی باعث می شود که شما از حسی که در موقع راه اندازی کسب و کارتان و محدودیت های مالی دارید، آسوده تر شوید. علاوه بر صرفه جویی در هزینه های عملیاتی مثل اجاره، آب، برق و گاز می توانید در هزینه های رفت و آمدتان نیز صرفه جویی کنید. هم چنین می توانید از معافیت مالیاتی به دلیل اینکه در خانه کار می کنید استفاده کنید.
اما کسب و کارهای خانگی معایبی نیز دارند به طور مثال مشتریان ممکن است خانه شما را یک دفتر تجاری حرفه ای قلمداد نکنند.
هم چنین ممکن است خودتان نیز به دلایلی مثل سر و صدای فرزندان و … دچار عدم تمرکز شوید. و اینکه دوستان و خانواده ممکن است به دلیل عدم اطلاع کار در خانه از شما دلخور شوند. هم چنین لیستی از حواس پرتی های مربوط به کارهای خانه نیز به این مشکلات اضافه می شود.
می توانید این گونه مشکلات را با ایجاد محلی مخصوص در خانه به عنوان دفتر کار، به حداقل بسپارید. محل کارتان را با مبلمانی حتی (دست دوم) و سیستم کامپیوتری بچینید. یک خط تلفنی جداگانه به کارتان اختصاص دهید به همراه ایمیل صوتی.
مشتریان را به صورتی روشن مطلع کنید که کسب و کارتان زمان خاصی دارد. حتی در مواقعی لازم است تذکر دهید که کودکان نمی توانند به سیستم کامپیوتری نزدیک شوند. اگر خانه شما به هر دلیلی مانع از نشان دادن کار حرفه ای تان می شد، حتماً مشتریان خود را در بیرون خانه ملاقات کنید.
نکته بسیار مهم این است که قبل از راه اندازی کسب و کارتان، مطمئن شوید شهرداری حکم کسب و کار خانگی را به شما می دهد. این موضوع به صورت کلی به مالکیت انحصاری مربوط می شود. در ارتباط با این زمینه مطمئناً باید قسمتی از خانه تان را به کسب و کارتان اختصاص دهید و مشتریان را در آن قسمت ملاقات کنید.
صاحبان کسب و کاری که حفظ سوابق کرده و قرارهای کاری یا انجام فعالیت های کسب و کارشان را در خانه انجام می دهند، می توانند کسر از مالیات داشته باشند.
برخی از جوامع ممنوعیت های خاصی در زمینه راه اندازی کسب و کارهای خانگی دارند، به این دلیل که اولاً فعالیت تولیدی شان زیاد است و ثانیاً نیروی کار شرکتی زیادی در این کشورها مشغول به کار هستند؛ بنابراین حتماً ابتدا از قوانین کشورتان در این زمینه اطمینان حاصل کنید.
Entrepreneur.com
مترجم: فرزانه بختیاری